LABoratorij GLEDALIŠČE SPLETK

LABoratorij GLEDALIŠČE SPLETK #1
23. 2. 2022, 17.00, ZOOM
 
LABoratorij GLEDALIŠČE SPLETK #2
10. 3. 2022, 11.00, ZOOM
 
LABoratorij GLEDALIŠČE SPLETK #3
30. 3. 2022, 17.00, ZOOM
LABoratorij Gledališče spletk je prostor za deljenje spletnih gledaliških vaj, iger in tehnik. Na LABoratoriju eksperimentiramo z raznolikimi gledališkimi vajami, igrami in tehnikami s področja gledališča zatiranih, gledališke pedagogike in drugih sorodnih gledaliških vej.

Na LABoratoriju preizkušamo, katere gledališke vaje na spletu delujejo, kako jih optimizirati, kako izkoristiti možnosti, ki jih ponujajo spletne platforme.

Vabljene_i udeleženke_ci, ki že imate izkušnje z gledališčem zatiranih in vas zanima prenos tehnik na splet, kakor tudi tiste_i, ki bi rade_i prenos praks na splet izkusile kot udeleženke_ci.

Če že imate izkušnje s prenosom in delom gledaliških tehnik na splet in bi jih želeli deliti na LABoratoriju Gledališče spletk, ob prijavi to tudi sporočite, da vam pošljemo nadaljnje informacije. Premislite, katere vaje bi si želel_a preizkusiti ali pokazati, kako jih prilagoditi spletu in ali spetna izpeljava kakorkoli vpliva na vajo. Laboratorij ni namenjen učenju novih tehnik, ampak preizkušanju, kako čim bolje prilagoditi vaje spletnemu prenašanju znanja.

Prijave zbiramo na transformator.toslo@gmail.com.

LABoratorij Gledališče spletk je del mednarodnega strateškega partnerstva Webbing Theatre, ki ga financira ERASMUS+, Movit in JSKD.

   .